Arkiv

Herunder finder du alle de udgivelser, vi står bag. Nogle er lavet i samarbejde med andre aktører, nogle kan stå alene, mens andre er dele af større temaer.
Kontakt os gerne med spørgsmål eller kommentarer på info@kulturanalyser.dk God læselyst.

Brancheblik: Scenekunst

Kulturens Analyseinstitut og Dansk Teater har i samarbejde igangsat en kortlægning og undersøgelse af scenekunstområdet i Danmark.

Digitalisering

Digitalisering af og i samfundet påvirker bredt i samfundet og centralt i kulturlivet. Det giver nye kulturvaner, nye formidlingsformer, nye forretningsmodeller og sætter gængse forestillinger og måder at gøre ting på under pres og forandring.

Kulturfrivillighed

Kultur-frivillighed

Kulturens Analyseinstitut undersøger, hvordan man tiltrækker de frivillige, hvem de er, hvad de drømmer om, og hvad de motiveres af.

Sundhed & Trivsel

Følg med. Vi er på vej med endnu et tema og ny viden.

Kulturprofiler

Følg med. Vi er på vej med endnu et tema og ny viden.

Grøn Bæredygtighed

Følg med. Vi er på vej med endnu et tema og ny viden.

Øvrige projekter

Evaluering: Netværks- og genrespillestedsordningen

Evaluering: Netværks- og genrespillesteds- ordningen

Beskrivelse

Netværks- og genrespillestedsordningen blev indført i 2022. Det er Projektstøtteudvalget for Musik under Statens Kunstfond, der udpeger netværks- og genrespillestederne.
Der er 10 netværks- og genrespillesteder, som hver modtager ca. 1 mio. kr. årligt i perioden 2022-2024. Ordningen udløber i 2024. De 10 netværks- og genrespillesteder har derfor engageret Kulturens Analyseinstitut til at evaluere deres deltagelse i ordningen i forbindelsen med behandling af en eventuel forlængelse af denne.

Kontakt

Projektleder Åsmund Boye Kverneland, aasmund@kulturanalyser.dk, 26 20 35 90

Analyse af Refshaleøens kunst- og kulturforhold

Beskrivelse

Refshaleøens Ejendomsselskab RE og By & Havn har bedt Kulturens Analyseinstitut udarbejde en analyse og kortlægning, der skal levere input til videreudvikling af området. Formålet med er at tegne et statusbillede af kultur og fritidssituationen i Københavnsområdet med udgangspunkt i eksisterende litteratur, undersøgelser og datakilder, for på denne baggrund at pege på en mulig stedspecifik profil for Refshaleøens kultur og fritidsliv.

Kontakt

Direktør Esben Danielsen, esben.danielsen@kulturanalyser.dk, 40 59 20 04